Demana INVEST

Est. since 2004

Кои сме ние?

DEMANA INVEST е бутикова инвестиционна компания, специализирана в придобиването, изграждането и препозиционирането на многофамилни, търговски и смесени недвижими имоти в България.

В допълнение, нашата компания има набор от висококвалифицирани консултанти и утвърдени браншови експерти, с които можете безопасно и успешно да изберете и изпълните инвестиционните си проекти в България. Нашето разбиране за партньорство е ограничено до следните аспекти: от подпомагане при избора на подходящо недвижимо имущество за вас, до пълната подкрепа на вашия проект. Нека го кажем по следния начин: Нашият Архитектурен отдел и специалисти по вътрешен дизайн, правен отдел, счетоводители и данъчни специалисти, специалисти по управление и поддръжка на имоти ще бъдат на ваша страна до пълното реализиране на вашите инвестиционни намерения и след това. Също така имаме специализиран отдел с опитни колеги (demanainvest.com), които могат да отговорят на изискванията на нашите чуждестранни клиенти при отчитане на дейността си в страната на произход. (Връщане на самооценката, декларация към пенсионните фондове, местни изисквания за провизии и др.). Можете също така да разчитате на нашите независими финансови анализатори.

Чрез щателни проучвания и внимателен подбор на собственост, ние се придържаме стриктно към максимата, че „печалбата се прави при покупка“. Като свързваме придобиването на ключови имоти със силно и ефективно създаване на стойност, ние се стремим да генерираме възвръщаемост на инвеститорите както в дългосрочен, така и в краткосрочен план , Широката мрежа от местни брокери (demana.bg) ни позволява да получим надеждна информация и разбиране за условията на микро-пазара.

И накрая, нашите работни принципи отразяват ценностите, към които лично се стремим: честност, прозрачност, репутация, отчетност.

Николай Петров

CEO & Founder

Николай Петров е основател и собственик на DEMANA INVEST -група, специализирана в инвестиции, предоставянето на комплексни услуги в сектора на недвижимите имоти, финансови и аутсорсинг услуги.

Завършва Строителен техникум и специалност “Икономика и мениджмънт” в АУБГ.

Николай е едно от познатите имена в бранша и често е гост на форуми, конференции и телевизионни предавания по най-големите медии в България и чужбина, където коментира развитието на пазара и изгодните перспективи за инвестиции в имоти. Той има солиден опит като брокер, консултант, строителен предприемач, инвеститор, успешен мениджър на различни по големина строителни проекти. Успешното развитие на DEMANA INVEST през годините е пряко следствие от неговите познания, опит и добър бизнес нюх.

Николай Петров взима дейно участие в различни инициативи, свързани с развитието и налагането на модерни стандарти в сферата на недвижимите имоти в България, като участва в инициативни групи за обсъждане и решаване на проблемите в бранша. Той е твърдо за налагането на ясни правила на работа, високо качество на обслужването при покупко-продажбата и управлението на имоти, качество на строителството и средата на живот, комфорта на обитаването на новопострените жилища и качествената среда на живот, както и придържането към строги етични норми от страна на всички участници на имотния пазар.

Въпреки множеството бизнес и обществени ангажименти, Николай Петров все още пряко ръководи и участва в дейността на DEMANA INVEST. Също така, Николай Петров продължава лично да бъде и брокер, като осъществява десетки продажби всяка година. Именно затова DEMANA INVEST може да се похвали с едни от най-добрите и най-мотивираните професионалисти в областта на недвижимите имоти, както и с най-добрите и оферти на пазара. 

Владее английски и руски език