• +359 878 767 000
  • Info@demana.bg
  • Българо-Руска Търговско – Промишлена Палата ул. “Никола Мирчев” 35, София 1113, България
Меню

УПРАВИТЕЛЕН ЕКИП

НИКОЛАЙ ПЕТРОВ

MANAGING PARTNER

nikolai.petrov@demanainvest.com

Николай Петров е основател и управляващ партньор в DEMANA INVEST – водещата българска агенция за недвижими имоти, която предлага имоти в цяла България!

Завършва Строителен техникум и специалност “Икономика и мениджмънт” в АУБГ.

Николай е едно от познатите имена в бранша и често е гост на форуми, конференции и телевизионни предавания по най-големите медии в България и чужбина, където коментира развитието на пазара и изгодните перспективи за инвестиции в имоти. Той има солиден опит като брокер, консултант, строителен предприемач, инвеститор, успешен мениджър на различни по големина строителни проекти. Николай е и отличен бизнесмен с множество иновативни и добре работещи бизнес инициативи. Успешното развитие на DEMANA INVEST през годините е пряко следствие от неговите познания, опит и добър бизнес нюх.

Николай Петров взима дейно участие в различни инициативи, свързани с развитието и налагането на модерни стандарти в сферата на недвижимите имоти в България, като участва в инициативни групи за обсъждане и решаване на проблемите в бранша. Той е твърдо за налагането на ясни правила на работа, високо качество на обслужването при покупко-продажбата и управлението на имоти, качество на строителството и средата на живот, комфорта на обитаването на новопострените жилища и качествената среда на живот, както и придържането към строги етични норми от страна на всички участници на имотния пазар.

Владее английски и руски езици.

БългарскиEnglishDeutschItalianoРусскийEspañol
Scroll Up