• +359 878 767 000
  • Info@demana.bg
  • Българо-Руска Търговско – Промишлена Палата ул. “Никола Мирчев” 35, София 1113, България
Меню

Дизайн и обзавеждане

Demana Furniture е специализирана фирма за производство на корпусна мебел за обзавеждане на административни, жилищни и хотелски сгради. Създадена е през 1990 г. и притежава свидетелство за “Търговска марка”, издадено от Патентното ведомство на Република България.

Фирмата е носител на наградата “Златен Лъв” на Съюз “Произведено в България” и притежава сертификат за произход и качество, издаден от Българската търговско промишлена палата.

Demana Furniture разполага със собствена производствено-складова база в с. Волуяк. Demana Furniture разполага с архитектурно-дизайнерско звено, което изготвя индивидуални проекти за клиентите безплатно. Осигурен е транспорт и професионален монтаж от висококвалифицирани специалисти.

Мебелите са с тригодишна гаранция и се произвеждат от плоскости, ламинирани с декоративно водо- и термоустойчиво покритие “Melamine” в богата цветова гама. Използват се кантове на “Stilemans”, обков на “Hetich”, “Blum” и “Salice”.

Разработени са няколко серии типови мебели на модулен принцип, различаващи се по дебелината на плотовете, начинът на обкантване и вида на носещата конструкция, като успоредно с това се изпълняват и уникални нестандартни поръчки.

Фирмата притежава съвременни, високопродуктивни машини, които позволяват изпълнението на всяка поръчка в кратки срокове и с високо качество: разкройващи циркуляри “Altendorf”, кантослепващи машини “Brandt” и “Cehisa”, многошпинделна пробивно-монтажни машини “Grass”, “Holzcraft и др. Във фирмата работят висококвалифицирани мебелисти, дърводелци и техници с дългогодишен стаж.

Demana Furniture-ИМПОС 1990-2017

DEMANA VIDEO NEWS

БългарскиEnglishDeutschItalianoРусскийEspañol
Scroll Up