construction of the new building

DEMANA
invest

Строителното подразделение на DEMANA INVEST е създадено през 2009 г. от млад и амбициозен екип, като основна дейност на фирмата е проектиране, строителство на хотели, административни, обществени, жилищни и промишлени сгради. Изпълняваме както изкопни работи и груб строеж, така и луксозни довършителни работи, ВиК, ел. инсталации, сухо строителство, екстериорни и интериорни решения, топло изолации и хидро изолации, озеленяване. Разполагаме с екип от висококвалифициран персонал, технически ръководители и инжинери с дългогодишен опит. Фирмата разполага със собствена база, лека и тежка механизация. Има издадени референции за всеки обект, с които гарантираме за коректност, качественото обслужване и изпълнението в срок на обектите.

Дружеството e сертифицирано по ISO 9001:2000 за въведена система за управление на качеството и по ISO 9001:2008 ISO 14001:2004 за управления на околната среда BG OHSAS 18001:2007 за здравословни и безопасни условия на труд.

Фирмата извършва строителни дейности в страната и чужбина с временно командировани екипи.


demana build

DEMANA BUILD е компания, която се занимава със строителство и управление на недвижими имоти. Приоритет в нашата работа са високото качество на строителство,отличната архитектура и екологичната устойчивост на всяка от сградите ни.

Вярваме в силата на интелигентния дизайн. Вярваме, че да си добър не е достатъчно. Нужно е да си изключителен. 

Вярваме също така, че нашите клиенти споделят същите тези принципи.

Ние променяме облика на нашия град –чрез качеството на работата си и креативния си подход, основан на добрия дизайн.  

Ние строим сгради, които вдъхновяват!

         

 

DEMANA invest

НАДЗОР,ПРОЕКТИРАНЕ И УЗАКОНЯВАНЕ В СТРОИТЕЛСТВОТО

Смисълът на строителният надзор е нашата мисия - да следим и защитаваме интересите на нашия клиент, да гарантираме качественото изпълнение на строително-монтажните работи и спазването на всички законови и технически изисквания в процеса на строителството.

DEMANA REAL ESTATE BULGARIA

Свържете се с нас

централен офис

  • ул. „Тинтява“ 15-17, 1113 НПЗ Дианабад, София, България
  • +359 878 767 000
  • info@demana.bg

Изпратете ни съобщение

Shopping Basket