• +359 878 767 000
  • Info@demana.bg
  • Българо-Руска Търговско – Промишлена Палата ул. “Никола Мирчев” 35, София 1113, България
Меню

Мебели за баня

Demana Ceramics е бранд с над 10 годишен опит в продажбата на фаянс, гранитогрес, душ кабини, мебели за баня, смесители и цялостно обзавеждане за баня. Фирмата предлага продукти на доказали се в бранша производители от цяла Европа, защото при нас качеството е на първо място.

Ние държим на качеството и винаги предлагаме на своите клиенти изпитани продукти, също така постоянно се стремим да актуализираме предлаганите от нас продукти, като следим тенденциите от най-големите изложения за обзавеждане и интериор в Испания, Италия и Полша.

При нас клиентите могат да намерят различни и интересни продукти на конкурентни цени.
Поддържаме големи количества от налични продукти, а за останалите предлагаме кратки срокове за доставка.
За всякакви въпроси свързани с наши продукти, както и консултация, нашите консултанти ще Ви дадат компетентен отговор и насока.

В Demana Ceramic може да откриете голямо разнообразие от мебели за баня от различни материали, цветове и размери.

Мебелите от МДФ са влагоустойчиви, като е препоръчителен монтаж на преграда между душ зоната и мебелите. Тези мебели могат да бъдат фурнировани /с дървесна шарка/ и боядисани в цвят /гланц или мат/. Мебелите от МДФ, които предлагаме са Български и Испански, като тези произведени в България могат да бъдат направени и по размер на клиента. Испанските фабрики за мебели за баня които предлагаме са на производителите Salgar и AvilaDos. Тези фабрики предлагат най различни модели модерни, ретро и класически модели с много голямо разнообразие от порцеланови, полимерни или стъклени мивки. Материалът който използват е „клас А“ МДФ, който е възможно най-високо качество. Demana Furniture предлага и Български МДФ мебели за баня на водещи производители с доказано качество и интересен дизайн.

Demana Ceramic предлага също така богат асортимент от ретро мебели за баня, които допълват една класическа баня. Те могат да бъдат както от МДФ, така и от масивно дърво.

Мебелите за баня от ПВЦ са 100% водоустойчиви, което ги прави на практика вечни при монтаж във всяко едно помещение. Те се предлагат в бяло или друг цвят по РАЛ /гланц или мат/. От този тип мебели предлагаме доста голям асортимент от готови модели, които са налични на склад, както и модели произведени по Ваши предпочитания в България.
Ако нито един от готовите ни решения за мебели за баня не са точно това което търсите, можем да направим мебел за баня по Ваш дизайн, съобразена с Вашата баня. Поръчката ще бъде изпълнена в България или Испания от МДФ, масивно дърво или ПВЦ. Цветът също е по Ваш избор, като предлагаме и услуги като тониране на цвят и принт върху стъкло. Освен това мебелите могат да бъдат и окомплектовани с плот от технически камък в най-различни цветове.

Мебели за баня по проект на клиента
Все по-малките пространства в новото строителство, както и търсенето на максимално пространство в мокрите помещения, увеличават търсенето на мебели за баня по поръчка, които да бъдат произведени съобразно нуждите на клиента и пространството в тяхното помещение. Ние предлагаме целият процес на изработка на индивидуални мебели за баня от снемане на размери, през проектиране и производство, до доставка и монтаж за завършен продукт, което улеснява значително клиента.
Ние произвеждаме мебели за баня над 10 години и сме се специализирали в тази насока от към използвани материали, както и know-how което да помогне на нашите клиенти в избора им. Материалите с които работим са ПВЦ, МДФ, тик, технически камък и стъкло. Възможна е почти всякаква модификация от един или комбинация от тези материали в един модул за баня.

ПВЦ е материалът, който е най-търсен при мебелите за баня по поръчка, заради неговата устойчивост на вода. Много добре се комбинира с плот от технически камък или тиково дърво, тъй като ПВЦ-то не е много устойчиво на надраскване спрямо другите материали.

Цветът на мебелите за баня по поръчка се определя от клиентите ни, като предлагаме както боядисване, така и тониране на точен цвят по мостра. Вече предлагаме и дървесно покритие нанесено върху ПВЦ, което придава естествен вид на дърво и уют в интериора на банята или тоалетната.

Механизмите, които използваме при мебелите за баня по поръчка са от най-висок клас и всички те са с механизми с плавно затваряне. В зависимост от размерите и дизайна можем да предложим различни механизми, както и комбинации между тях, стига мястото да го позволява.

DEMANA VIDEO NEWS

БългарскиEnglishDeutschItalianoРусскийEspañol
Scroll Up