• +359 878 767 000
  • Info@demana.bg
  • Българо-Руска Търговско – Промишлена Палата ул. “Никола Мирчев” 35, София 1113, България
Меню

Парцел в град Дебелец

Дебелец, Велико Търново, България
55,000 / Лв.
28,200 / €

ОПИСАНИЕ

Демана Инвест има удоволствието да предложи на своите клиенти атрактивен парцел в град Дебелец. Имотът се намира в близост до главен път. В регулация е и предназначението му е смесено – подходящ е за както за жилищно строителство, така и за логистичен склад, автосервиз или производствена база. Площ 2616 кв.м.

Оглед на имота

Можем да организираме оглед на имота в удобно за Вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер или позвънете на телефона на агенцията.

Резервация на имот

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги

Ние ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по Ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на недвижимо имущество, строителни и ремонтни дейности, дизайн и обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, професионално почистване, професионално озеленяване, управление на имоти и други. тел.:0888856780 Светлана Евтимова

БългарскиEnglishDeutschItalianoРусскийEspañol
Scroll Up