Митове и реалност за бизнеса с офис имоти

Обмисляхме как офисът може да бъде по-добре управляван, така че хората в бързо разрастващи се компании да се чувстват по-комфортно, коментира Мирослав Мирославов, съосновател на Office RnD

Създадохме стартъпа Office RnD, защото искахме да разрешим проблема с управлението на офис пространства за компаниите, които се развиват много бързо и динамично. Това каза Мирослав Мирославов, съосновател на Office RnD, в предаването UpDate с водещ Бойчо Попов.

„Обмисляхме как офисът може да бъде по-добре управляван, така че хората в бързо разрастващи се компании да се чувстват по-комфортно и приятно в работната среда”.

Той говори за финансирането на стартъпа.

„Първата инвестиция дойде от английски фонд в началото на 2015 г. Впоследствие променихме леко идеята и се фокусирахме изцяло върху т. нар. гъвкави работни пространства“.

„По-късно успяхме да привлечем още две инвестиции от български и международни фондове”, заяви Мирославов.

„При такъв тип стартъпи целта не е печалбата, a други параметри, които се избират от инвеститорите и основателите”, коментира Момчил Андреев, маркетинг директор на Office RnD.

„При нас броят на клиентите е основен параметър”, допълни той.

НИКОЛАЙ ПЕТРОВ

НИКОЛАЙ ПЕТРОВ

CEO & FOUNDER
Николай Петров е основател и собственик на DEMANA INVEST -група, специализирана в инвестиции, предоставянето на комплексни услуги в сектора на недвижимите имоти, финансови и аутсорсинг услуги. Част от групата е DEMANA REAL ESTATE BULGARIA – водещата българска агенция за недвижими имоти, която предлага имоти в цяла България!

Последни публикации

Последвайте ни: