• +359 878 767 000
  • Info@demana.bg
  • Българо-Руска Търговско – Промишлена Палата ул. “Никола Мирчев” 35, София 1113, България
Меню

УСЛУГИ ЗА ПРОДАВАЧИ

 е иновативна компания за недвижими имоти, създадена през 2007 г.

За изминалите години от създаването си до днес ние се утвърдихме като лидер в продажбите на имоти в България, както на български, така и на чуждестранни купувачи.

 

През годините ние създадохме пълен спектър от съпътстващи услуги: ремонти, юридически услуги, счетоводни услуги, застраховки, ипотечни кредити и много други. Всичко това ни прави един от лидерите сред агенциите за недвижими имоти в България.

За тези години ние успяхме:

– Да публикуваме хиляди имота за продажба и под наем в София и цялата страна

– Да обслужим клиенти от над 50 страни по света

– Да осъществим продажби на хиляди имоти с милиони квадратни метри застроена площ

– Да се утвърдим като авторитетна агенция, доверен партньор при покупка, продажба и наем на имот.

Нашата основна цел е да продадете имота си бързо на възможно най-добрата цена и да се гарантира, че в процеса няма да бъдете подложени на натиск и стрес!

За да постигнем това, ние познаваме отлично целия процес на закупуване.

В Demana Real Estate разбираме значението на активното съвпадение на купувачи и продавачи.

Ние се гордеем с работата си в тясно сътрудничество със собствениците на имоти по време на всяка стъпка по пътя.

Това включва комисионно договаряне, за да получите възможно най-добрата цена и поддържане на редовна комуникация по време на процеса на продажба, за да помогне за всичко напредва гладко и с минимум стрес.

Ползвайки услугите на нашата компания, вие ще имате максимален достъп до потенциалните клиенти за вашия имот!

В Demana Real Estate вие ще получите професионална услуга в сферата на имотите:

– Юридически отдел специализиран в сферата на имотите;

– Консултиране за предимствата на недостатъците на имота и района;

– Сравнителен пазарен анализ;

– Професионално заснемане на имота от фотограф – специалист в заснемането на интериор;

– Атрактивна реклама на имота в най-популярните сайтове за имоти;

– Представяне на имота ви пред други колеги;

– Организиране и провеждане на огледи;

– Искане на оферти и преговори с купувачите;

– Съдействие за изваждане на необходимите документи за сключване на сделката;

– Преговори и сключване на предварителен договор;

– Преговори и сключване на окончателен договор;

– Финализиране на сделката.

КАК ЩЕ СЪДЕЙСТВАМЕ ЗА УСПЕШНАТА ПРОДАЖБА НА ВАШИЯ ИМОТ?

Вижте всички услуги, които са включени в агентската ни комисионна. Получавате всичко това напълно безплатно, без предварителни такси и без финансов ангажимент преди сделка!

Ние работим на принципа заплащане само при реален резултат!

Важно: Някои от услугите в пакета се предлагат само при сключване на ексклузивен договор за посредничество с нашата компания

Офертна цена и рекламни материали за имота:

1. Определяне на офертна цена на имота – ние ще ви консултираме относно продажната цена на имота, както и ще дадем своите препоръки относно фиксирането на офертна цена в зависимост от вашите нужди и срокове, които сте си поставили. Ще ви уведомяваме в случай, че поради настъпили промени на пазара на недвижими имоти в страната се налага актуализация на цената на имота, за да бъде адекватна на променените пазарни условия.

Забележка: Срещу допълнително заплащане можем да организираме оценка на имота Ви в писмен вид, изготвена от лицензиран оценител.

2. Създаване на оферта за продажба на имота – като част от нашите анагажименти по маркетирането и продажбата на вашия имот, ние ще изготвим професионално набор от задължителни материали, които ще са неразделна част от офертата, чрез която ще рекламираме вашия имот в публичното пространство, а именно:

• Пълно и изчерпателно текстово описание на вашия имот, неговите характеристики и качества на поне 3 езика: английски, български и руски. Това ще ни даде възможност да рекламираме имота ви на всички езикови версии на сайтовете ни, както и сред основните националности по целия свят, купуващи имоти в България.

• Качествени дигитални снимки на вашия имот ще бъдат изготвени от водещия брокер, който ще бъде отговорен за продажбата и администрирането на вашата оферта. Имотът ви ще се рекламира с минимум 15 снимки, като в много от случаите заснемането ще бъде организирано с професионален фотограф за наша сметка.

За някои от имотите, когато това е подходящo, правим и снимки с дрон. Изключително полезен рекламен материал, тъй като показва вашия имот от високо, както и околността и гледките от имота.

• Видео клип на вашия имот ще бъдат изготвен с дигитална видеокамера от водещия брокер, който ще бъде отговорен за продажбата и администрирането на вашата оферта. Видеоклипът ще бъде прикачен към вашата оферта в нашите сайтове.

• Планове на вашия имот ще бъдат изготвени от брокера по офертата. Ще бъдат отбелязани размерите на помещенията, разпределението им вътре в имота, основните елементи от помещенията (врати, прозорци, стълбища, мебелировка).

Срещу допълнително заплащане можем да осигурим и следните услуги:

1. Професионален видео клип на имота – можем да ангажираме професионален видеооператор, който да заснеме имота ви с висококачествена видео техника и нужната екипировка за осветление. Видеоклипът ще бъде прикачен към вашата оферта в нашите сайтове.

2. Изготвяне на експертна оценка на стойността на имота – наш квалифициран експерт оценител може да направи доклад за стойността на имота в писмен вид.

3. Снимки от въздуха на вашия имот с дрон. Изключително полезен рекламен материал, тъй като показва вашия имот отвисоко, както и околността и гледките от имота.

4. Печатна брошура на имота – формат А4, сгъваема 1000 копия – цветна дипляна с много снимки и описание на вашия имот, която ще бъде разпространявана сред всички наши офиси в България и чужбина сред клиенти, идващи в офиса, както и по изложенията, в които участваме.

5. Организиране на ремонтни дейности с цел постигане на по-добър търговски вид на имота.

6. Услуги по конкретна заявка – ако желаете да ви предоставим конкретна услуга, която не е описана по-горе, можете да ни питате. Ние ще ви дадем цена за услугата, ако сме в състояние да я извършим. Като най-иновативната компания за услуги в сферата на недвижимите имоти, почти няма услуга свързана с имоти, която да не можем да ви предоставим.

Реклама на имота:

3. Публикуване на офертата на сайта www.demana.bg

4. Публикуване на имота на водещия български портал за недвижими имоти www.imot.bg, който е наш основен стратегически партньор. Поддържаме сериозно присъствие чрез банери и оферти от цялата страна.

5. Публикуване на имота ви в основните печатни издания.

6. Реклама на имота ви и в портала Homes.bg и тяхното подразделение за търговски имоти OfficeSpace.bg, ако имотът ви е с търговско предназначение. Homes.bg е марка на създателите на Jobs.bg – най-популярният портал за обяви за работа.

7. Публикуване на офертата на сайта Domaza.bg, който се утвърди като един от най-посещаваните от български купувачи имотни портали.

8. До английските купувачи достигаме чрез реклама на имота на най-популярния английски сайт за покупка на имот в чужбина A Place in the Sun, както и на Domaza.co.uk.

9. Съответно, имотите, които са подходящи за покупка от страна на руски купувачи, ще бъдат публикувани и на най-популярните руски портали за продажба на имоти – Prian.ru и Domaza.ru.

10. Всички наши нови оферти за продажба и отдаване под наем, както и всички имоти с намалени цени биват разпращани до абонатите ни и техните приятели в социалните мрежи чрез нашите страници във Facebook, Instagram и Twitter.

11. Правим и видео клип на имота и го публикуваме в нашия канал в YouTube.

12. Поместване на вашия имот в нашите печатни каталози и брошури. Нашите каталози се разпрострянват сред хиляди клиенти на фирмата, по всички изложения за имоти, където участваме или присъстваме, както във всички наши офиси и партньори в страната и в чужбина.

13. Промотиране на вашия имот чрез мрежата от партньори на ДЕМАНА ИНВЕСТ.

14. Еднократно представяне на вашия имот в бюлетина ни с най-нови оферти.

15. Табела „ПРОДАВА СЕ” – за да привлечете допълнително внимание, ще изготвим и поставим рекламен транспарант с надпис „ПРОДАВА СЕ”. Надписът ще бъде поставен на видимо място на балкона или прозореца на имота. Това е много полезен и мощен маркетингов инструмент, който ще привлече потенциални клиенти от района, в който се намира имотът.

16. Представяне на вашия имот чрез услугата ни “Електронно известяване”, която изпраща по е-мейл подходящи оферти на абониралите се за тази услуга клиенти. Така вашият имот ще достигне до възможно най-таргетирана аудитория от потенциални купувачи още в деня на публикуването на офертата на нашия уебсайт. Ако офертата ви е атрактивна, можете да сключите сделка буквално за броени дни.

17. Редовно участие на имотни изложения в чужбина, промоции и семинари с цел стимулиране на продажбите, привличане на потенциални клиенти и реализиране на максимални продажби. Те са изцяло за наша сметка и не са обвързани с условията за цена и комисионна договорени за вашия имот.

Огледи, преговори, посредничество и юридическа помощ:

18. Поддържане на комуникация с всички потенциални купувачи за вашия имот и предоставяне на техническа и юридическа информация за него – ангажираме се да правим всичко необходимо, включително да посредничим при преговори между вас и потенциален купувач с цел постигането на сделка при изгодни условия за двете страни.

19. Ще действаме с оглед защита на вашите интереси – ще се опитаме да постигнем максимално висока според пазарните условия цена на имота при продажбата.

20. Правна защита и данъчна консултация по прехвърляне на собствеността на имота във ваш най-добър интерес – работейки с нас по продажбата на вашия имот, вие ще получите професионална данъчна и юридическа консултация от нашите специалисти – финансисти и дипломирани юристи. Така гарантирано ще получите възможност за оптимизиране на данъчните задължения, както и висока правна защита при приключването на продажбата.

21. Ще ви информиране за интерес към имота ви от страна на потенциални купувачи и осъществени огледи. Поддържаме постоянна връзка с потенциални купувачи, отговаряме на запитвания в максимално кратък срок и организираме огледи в удобно за купувачите и за вас време.

22. Съдействие за изготвяне на необходимите документи за прехвърляне на собствеността на имота на съответен купувач (документи на имота, договори, пълномощни), заплащане на необходимите такси за тях и представителство на сделката в случай на нужда. Разходите по изготвянето на документи и представителство на сделка се заплащат допълнително. Нашите квалифицирани юристи ще извършат проверка и на всички документи по сделката, включително и тези, които са изготвени от трети лица (например документите за нотариално изповядване на сделката), за да се уверят, че вашите интереси са напълно защитени.

23. Съвет и съдействие при нужда за получаването на продажната цена на имота.

БългарскиEnglishDeutschItalianoРусскийEspañol
Scroll Up