• +359 878 767 000
  • Info@demana.bg
  • Българо-Руска Търговско – Промишлена Палата ул. “Никола Мирчев” 35, София 1113, България
Меню

VR Tours

Създаване на интерактивни виртуални турове за едно представяне на имота ви по нов начин

Виртуална разходка е съчетание от няколко 360º панорами, снимки, текст, музика, карта, планове на етажи (ако има такива), локатори за указване на посоката и активни точки (hot spot) за преминаване от един обект към друг.

Този продукт Ви предоставя възможността, използвайки компютър и мишка да се разходите на реално място в удобен за Вас момент.

Защо са необходими ВИРТУАЛНИ РАЗХОДКИ?

Публикувайки в сайта си виртуален тур на Вашия магазин, хотел или ресторант Вие давате пълна свобода на Вашите клиенти. Не ги ограничавате с работно време и оставяте изцяло в техни ръце определянето на най-удобния ден, час и място, за да разгледат това, което им предлагате. Те стават част от живата картина – чуват и направляват избора си от неограничени движения във всички посоки, усещат красотата на простора и дълбочината на всеки детайл.

Как се създава ВИРТУАЛЕН ТУР?

За да се изработи виртуална разходка, е необходимо да се направят 360º панорами. След което се определя типът на навигацията (текст, стрелки, точки или др.). Избират се и останалите елементи, които ще присъстват в тура.

Заснетите избрани фотографии се обработват с професионален софтуер за наситеност на цветовете, изостряне на точката, засилване на яркост и контраст, отстраняване на частични шумове.

Готовите 360º панорами се подреждат със специализиран софтуер и се определя началната точка на въртене. Също така с него се задава навигацията, добавят се снимки, аудио, карта с местоположението, описание към всяка панорама и планове на етажи със самостоятелно управление. Накрая всичко се обединява и виртуалният тур е готов в съответния формат – HTML5, flash, java, exe.

Как да поръчате ВАШИЯТ ВИРТУАЛЕН ТУР ?

1.    Попълнете формата за запитване в нашия уеб сайт и опишете накратко Вашите предпочитания.
2.    Ние се свързваме с Вас за уточняване на детайлите.
3.    Правим фотозаснемане на договорените с Вас обекти, съобразено с изискванията Ви и нашия професионален опит.
4.    Публикуваме готовите виртуални разходки в нашият сайт.

""
1
Име
Телефон
phone
Съобщение
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
БългарскиEnglishDeutschItalianoРусскийEspañol
Scroll Up