• +359 878 767 000
  • Info@demana.bg
  • Българо-Руска Търговско – Промишлена Палата ул. “Никола Мирчев” 35, София 1113, България
Меню

Мениджмънт на Хотели и Ресторанти

Demana Consulting е компания за мениджмънт на хотели и ресторанти, която предлага широка гама от услуги, включително продажби и маркетинг, операции, финансово управление и отчетност.

Ние имаме богат опит в предлагането на консултантски услуги и практичния мениджмънт. Много компании за мениджмънт на хотели и ресторанти са по-заинтересовани да изграждат своя собствена марка отколкото вашата. Нашата основна цел в Demana Consulting е да ви помогнем в изграждането на вашия собствен бизнес – независимо дали сте отделен хотел (ресторант) или клуб, или една голяма верига. Нашата марка остава на заден план като предлага подкрепа, съвети и експертно мнение.

Ние представляваме силен екип от опитни професионалисти в туристическата индустрия, всеки от които има опит както в сферата на клиента така и в работата с уважавани компании за хотелски мениджмънт във Великобритания, Германия, САЩ и България.

Като компания в сферата на хотелиерския и ресторантьорския мениджмънт ние признаваме силно конкурентния характер на туристическата индустрия в наши дни, и затова ние прилагаме иновативни, но практически мениджмънт практики във всеки един аспект от операциите. Нашият подход е да позволим много свобода на отделните мениджъри, но също така да осигурим стабилна подкрепа и пълна отчетност за всяка една от сферите, за които отговаряме.

Ние вярваме, че професионалното управление, маркетинг и операции могат да увеличат максимално печалбата и стойността на бизнеса.

Ако търсите компания за хотелски или ресторантьорски мениджмънт, която да поддържа свой собствен мениджърски екип, който да ви помогне с инвестициите, развитието или стартирането на проекта, обърнете се към Demana Consulting. Нашият подход е, че няма безсмислени подходи, което се разбира и цени от клиентите.

Обадете ни се и нека да поговорим.

DEMANA VIDEO NEWS

БългарскиEnglishDeutschItalianoРусскийEspañol
Scroll Up