• +359 878 767 000
  • Info@demana.bg
  • Българо-Руска Търговско – Промишлена Палата ул. “Никола Мирчев” 35 1113, София, България

НОВ ТЪРГОВСКИ ОБЕКТ ПОДХОДЯЩ ЗА ГОЛЯМ ХИПЕРМАРКЕТ ВЪВ В.ТЪРНОВО!!!

ул. „Васил Априлов“ 20, 5000 ж.к. Картала, Велико Търново, България

ОПИСАНИЕ

Демана инвест има удоволствието да предсави на пазара новостроящ се търгоговски обект, със статут на магазин, находящ се в гр.Велико Търново, на границата на ж.к.Акация и ж.к.Картала.

Този район е обитаван от повече от 20 000 души , а към настоящ момент в него има един единствен хранителен магазин. Тъй като градът е разположен на хълм, строителството в по-голямата част от районите представлява трудност, поради стръмните баири и подобен голям търговски обект е находка.
Помещението е с площ от 1454.5кв.м. и РЗП 1748.99кв.м., като в проекта е планувано за търговски център.
Фирмата строител ‘Европа Мх’ е доказала се на пазара. Пример за техният опит в сферата на строителство на търговски обекти и познанството на параметрите, изискванията и спецификите, който залагат големите търговски вериги , е супермаркет BILLA.
Цената на имота е около 2 000 000 евро с ДДС, като подлежи на обсъждане в зависимост от големината на складовата част и броя на паркоместата.

При интерес и желание от страна на клиента е възможно да бъде договорено наемане на обекта, но наемната цена ще бъде съобразена със срока на договора и ще зависи от условията в който наемателя ще иска да му бъде предаден и завършен обекта.

Относно всякакви запитвания , не се колебайте да се свържете с нас!

0899948404

Scroll Up